ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Kωνσταντίνος Κατσίφας κακοποιήθηκε επί πέντε ώρες από την αλβανική Αστυνομία

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε κακοποιηθεί επί πέντε ώρες από την αλβανική Αστυνομία, μία μερα πριν την εκτέλεσή του. Αυτό αποκάλυψε, μιλώντας στο Mega, ο γαμπρός του, Βαγγέλης Σακελλαράκης. Δολοφονία Κατσίφα: Πληθαίνουν οι σκιές από την αλλοπρόσαλλη διαχείριση των Αλβανών Εδώ και δύο χρόνια δεν υπάρχει επίσημο πόρισμα για την εκτέλεση του εκλοπόντος. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας...
O Kωνσταντίνος Κατσίφας κακοποιήθηκε επί πέντε ώρες από την αλβανική Αστυνομία

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε κακοποιηθεί επί πέντε ώρες από την αλβανική Αστυνομία, μία μερα πριν την εκτέλεσή του.

Αυτό αποκάλυψε, μιλώντας στο Mega, ο γαμπρός του, Βαγγέλης Σακελλαράκης.

Δολοφονία Κατσίφα: Πληθαίνουν οι σκιές από την αλλοπρόσαλλη διαχείριση των Αλβανών

Εδώ και δύο χρόνια δεν υπάρχει επίσημο πόρισμα για την εκτέλεση του εκλοπόντος. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν ένας ακόμα «ενοχλητικός» Έλληνας της Αλβανίας.

Στον απόηχο της επίσκεψης του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στα Τίρανα, στις ελληνοαλβανικές σχέσεις έρχονται να προστεθούν και νέα δεδομένα, τα οποία μπορούν να προβάλουν όλο και πιο ξεκάθαρα τις συνθήκες στις οποίες διαβιοί ο βορειοηπειρωτικός ελληνισμός, γράφει το himara.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Kωνσταντίνος Κατσίφας κακοποιήθηκε επί πέντε ώρες από την αλβανική Αστυνομία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.