ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Δικηγόροι πάνε από μόνοι τους και ζητάνε να εκπροσωπήσουν την Ρούλα Πισπιρίγκου

Δικηγόροι εμφανίζονται αυτοβούλως, θέλοντας να αναλάβουν την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Πάτρα: Δικηγόροι πάνε από μόνοι τους και ζητάνε να εκπροσωπήσουν την Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Η υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του οπτική γωνία, ωστόσο πάντα υπάρχουν και ορισμένα γεγονότα που σίγουρα δεν τα λες και αναμενόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν στον ANT1 εμφανίζονται δικηγόροι στην ΓΑΔΑ και ζητούν να συνομιλήσουν με την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, ώστε να αναλάβουν την υπεράσπισή της.

Σύμφωνα με την μια εκδοχή, στο πρόσωπό της βλέπουν ή μία αθώα γυναίκα. Από την άλλη πλευρά ωστόσο, κακά τα ψέματα η συγκεκριμένη υπόθεση είναι μία ευκαιρία να προβληθούν.

Όλα αυτά τη στιγμή που η άρση τηλεφωνικού απορρήτου μπορεί να φανερώσει πολλά στοιχεία, πριν και μετά από τον θάνατο όχι μόνο της Τζωρτζίνας, με τους γιατρούς πάντως να  λένε πως θα είχε σωθεί!



Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Δικηγόροι πάνε από μόνοι τους και ζητάνε να εκπροσωπήσουν την Ρούλα Πισπιρίγκου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.