ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτσας: «Να μην υπάρξει εφησυχασμός μέχρι τις 27 Απριλίου»

Καλεσμένος στο Mega βρέθηκε ο Στέλιος Πέτσας, που αναφέρθηκε στην παράταση των μέτρων που αποφάσισε η κυβέρνηση, για τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός μέχρι τις 27 Απριλίου, ώστε να μειωθούν τα κρούσματα. «Δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, προκειμένου να μπορέσουν να σχεδιάσουν οι ειδικοί μέτρα  που...
Πέτσας: «Να μην υπάρξει εφησυχασμός μέχρι τις 27 Απριλίου»

Καλεσμένος στο Mega βρέθηκε ο Στέλιος Πέτσας, που αναφέρθηκε στην παράταση των μέτρων που αποφάσισε η κυβέρνηση, για τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός μέχρι τις 27 Απριλίου, ώστε να μειωθούν τα κρούσματα.

«Δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, προκειμένου να μπορέσουν να σχεδιάσουν οι ειδικοί μέτρα  που θα οδηγήσουν σε σταδιακή και μακρόσυρτη απόσυρση των περιοριστικών μέτρων», ήταν τα λόγια του.

Ακόμα, ο Στέλιος Πέτσας μίλησε για και την οικονομία, ξεκαθαρίζοντας ότι καμία χώρα δεν μπορεί να αντέξει σε έξι μήνες καραντίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευαγγελισμός: Ένταση με την αστυνομία λόγω συνάθροισης (vids)

Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι η κυβέρνηση εξετάζει την αυστηροποίηση των μετακινήσεων, αλλά και του χρονικού περιορισμού, ενώ στο τραπέζι μπορεί να… πέσει και η αύξηση των προστίμων.

Τέλος, όσον αφορά τις προσδοκίες της Αθήνας από το σημερινό Eurogroup, o κ. Πέτσας σημείωσε: «θα υπάρξει ένας μηχανισμός που θα βοηθήσει τα κράτη-μέλη να έχουν πρόσβαση σε φτηνή χρηματοδότηση.

Το θέμα είναι να είναι αρκετά μεγάλη ώστε να είναι σαφές το μήνυμα ότι η Ευρώπη ενωμένη αντιμετωπίζει τα προβλήματα και κάνει ότι χρειαστεί για να αντιμετωπίσει τα κοινά προβλήματα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτσας: «Να μην υπάρξει εφησυχασμός μέχρι τις 27 Απριλίου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.