ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass: Δείτε αν πρέπει να υποβάλετε ξανά αίτηση

Ποιοι δικαιούχοι του Power Pass πρέπει να κάνουν ξανά αίτηση για την επιδότηση ρεύματος.
Power Pass: Δείτε αν πρέπει να υποβάλετε ξανά αίτηση

Ένα γενικότερο αλαλούμ επικρατεί με το Power Pass, καθώς τώρα ορισμένοι δικαιούχοι πρέπει να υποβάλουν ξανά αίτηση!

Μέσα από το Sportime είχατε διαβάσει για το μπόλικο τρολάρισμα στο Twitter λόγω της δυσλειτουργίας της πλατφόρμας, για το μπάχαλο με τις φορολογικές δηλώσεις και εν τέλει για την αλλαγή στις αιτήσεις μετά την κατακραυγή.

Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης λοιπόν αναφέρει ότι «πολίτες οι οποίοι υπέβαλαν τη δήλωση για το Power Pass και ακολούθως τη φορολογική τους δήλωση, χρειάστηκε να υποβάλουν εκ νέου τη δήλωση του Power Pass μόνο στις περιπτώσεις που άλλαξαν τη διεύθυνση κατοικίας τους στη φορολογική δήλωση και έκαναν εκ νέου ταυτοποίηση στο Power Pass».

Όπως τονίζεται στις οδηγίες που έχει εκδώσει το υπουργείο προς τους πολίτες, η αλλαγή διεύθυνσης πρέπει να προηγηθεί της αίτησης για την οικονομική ενίσχυση και πραγματοποιείται στην ιστοσελίδα: aade.gr/saadeapps3/powerpass/katoikia.

Power Pass: Οι δικαιούχοι

Είστε δικαιούχος του Power Pass εφόσον:

  • είστε φορολογικός κάτοικος Ελλάδος,
  • το καθαρό οικογενειακό σας εισόδημα μετά φόρων δεν ξεπερνά τις 45.000€, με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2020, και
  • ο ΑΦΜ που καταχωρίζετε στην πλατφόρμα δεν έχει δηλωθεί ήδη ως εξαρτώμενο μέλος σε αίτηση που έχει υποβληθεί από άλλο πρόσωπο.

Η ουσία πάντως είναι πως χωρίς «Pass» πουθενά δεν πας, την ώρα που μια πάμπλουτη και καταχρεωμένη «ελίτ» κυβερνά αυτόν τον τόπο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Power Pass: Δείτε αν πρέπει να υποβάλετε ξανά αίτηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.