ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Ιανουαρίου: Τότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του μηνός Ιανουαρίου 2023.
Συντάξεις Ιανουαρίου: Τότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Συντάξεις Ιανουαρίου: Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν την πιο ακριβή βενζίνη, αλλά και τo ακριβότερο ρεύμα στην ΕΕ, οι συνταξιούχοι αναμένουν τις συντάξεις τους για τον πρώτο μήνα του νέου έτους.

Με την Ελλάδα λοιπόν να αφήνεται βορά στο «θηρίο» του πληθωρισμού, πολλοί είναι εκείνοι που μετρούν πλέον μέχρι και το τελευταίο ευρώ, περιμένοντας πως και πως τις πληρωμές για τις συντάξεις τους.

Από τις 21 μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου οι οποίες και θα περιλαμβάνουν μια αύξηση για 1 εκατομμύριο συνταξιούχους, η οποία και θα προκύπτει από την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης.

Συντάξεις Ιανουαρίου: Τότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

  • Στις 21 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Στις 22 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Στις 23 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Ιανουαρίου: Τότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.