ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη βγαίνουν οι μάσκες

Όχι, δεν είναι ψέμα! Παρελθόν από την Τετάρτη (1/6) η υποχρεωτική χρήση μάσκας στην πλειοψηφία των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων!
Την Τετάρτη βγαίνουν οι μάσκες

Αυτό ήταν. Δύο και… σήμερα. Παρελθόν από την ερχόμενη Τετάρτη (1/6) οι μάσκες σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, έως και τις 15 Σεπτέμβρη.

Αν θέλετε να δούμε λίγο πιο πρακτικό το όλο θέμα, ο Θάνος Πλεύρης «παγώνει» (άλλα δεν καταργεί) τη χρήση μάσκας μέχρι το τέλος της τουριστικής σεζόν, όταν τα μέτρα δηλαδή θα επανεξεταστούν.

Ας μην ξεχνάμε πως οι ειδικοί προαναγγέλουν νέα μετάλλαξη και εκ νέου «μάντρωμα» των πολιτών από φθινόπωρο, όταν θα έρθει και η 4η δόση του εμβολίου. Ασχέτως εάν στις ΜΕΘ το 50% είναι τριπλοεμβολιασμένοι πολίτες.

Πού παραμένουν οι μάσκες

Η μάσκα λοιπόν καταργείται και για εργαζόμενους και για επιβάτες στα αεροπλάνα, αλλά και στις υπεραστικές συγκοινωνίες, όπως τα τρένα και τα υπεραστικά λεωφορεία.

Αντίθετα, διατηρείται στις νοσοκομειακές μονάδες και στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, αλλά και σε άλλες δομές Υγείας όπου η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη προς το παρόν, ενώ με μάσκα θα πρέπει να μετακινούνται όσοι χρησιμοποιούν αστικές συγκοινωνίες, όπως είναι τα αστικά λεωφορεία, το μετρό, τα τρόλεϊ, το τραμ και ο ηλεκτρικός.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Την Τετάρτη βγαίνουν οι μάσκες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.