ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσαφούλιας υπέρ Μπιμπίλα: «Μέτριος Εγώ»

Ο σκηνοθέτης, Σωτήρης Τσαφούλιας με ανάρτηση του στα social media τάχθηκε υπέρ του Σπύρου Μπιμπίλα και αποστόμωσε τον Δημήτρη Λιγνάδη.
Τσαφούλιας υπέρ Μπιμπίλα: «Μέτριος Εγώ»

Ο σκηνοθέτης, Σωτήρης Τσαφούλιας με ανάρτηση του στα social media τάχθηκε υπέρ του Σπύρου Μπιμπίλα και αποστόμωσε τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Τσαφούλιας: Θέση υπέρ του Σπύρου Μπιμπίλα (που δήλωσε πως λυπάται  που γνώρισε τον Λιγνάδη) πήρε ο σκηνοθέτης, Σωτήρης Τσαφούλιας μέσω ανάρτησης του στα social media.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η εικόνα με τη χαρακτηριστική φράση «Μέτριος Εγώ» που έκανε ανάρτηση στα social media ο σκηνοθέτης, Σωτήρης Τσαφούλιας.

O σκηνοθέτης μέσω της εικόνας αυτής σχολίασε με αιχμηρό τρόπο το υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη, με το οποίο χαρακτήριζε ως «μέτριο ηθοποιό» τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα.

Στην ουσία πρόκειται για παράφραση του τίτλου της σειράς «Ετερος Εγώ – Κάθαρσις», και γράφει: «Μέτριος Εγώ – Κάθαρσις, by Spyros Bibilas», δηλώνοντας έτσι τη στήριξή του στο πρόσωπο του Σπύρου Μπιμπίλα.

Μπιμπίλας για Λιγνάδη: «Λυπάμαι Δημήτρη-Σε γνώρισα στα Στρουμφάκια»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης προφυλακίστηκε, με την σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και της εισαγγελέως. Μετά από αυτό το γεγονός ο Σπύρος Μπιμπίλας, έστειλε το δικό του μήνυμα, χρησιμοποιώντας το Facebook.

Στο απολογητικό υπόμνημα ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι αυτή η υπόθεση είναι μια καλά στημένη σκευωρία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εναντίον του, ρίχνοντας τα βέλη του στον πρόεδρό του Σπύρο Μπιμπίλα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, αμέσως μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, σημειώνοντας:

«Λυπάμαι…..Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή… μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια…. Πρόσφατα, εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης… Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας… Λυπάμαι Δημήτρη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσαφούλιας υπέρ Μπιμπίλα: «Μέτριος Εγώ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.