ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιτριόλι – Έφη Κακαράντζουλα: «Ε, μου γύρισαν τα μάτια, μου γύρισε το κεφάλι, το κάνα»

Αμετανόητη και προκλητική συνεχίζει να είναι η δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, Έφη Κακαράντζουλα.
Βιτριόλι – Έφη Κακαράντζουλα: «Ε, μου γύρισαν τα μάτια, μου γύρισε το κεφάλι, το κάνα»

Η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα προς την Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο εδώ και ένα χρόνο.

Το δικαστήριο έχει ξεκινήσει με την Ιωάννα να δίνει με θάρρος και απίστευτη δύναμη ψυχής το παρόν σε κάθε συνεδρίαση στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών. Στο τελευταίο δικαστήριο έγινε η απολογία της κατηγορούμενης η οποία συνεχίζει να μην πείθει με όσα λέει και μάλιστα στις 21 Οκτωβρίου αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου.

Για την υπόθεση και συγκεκριμένα για το προφίλ και την στάση της Έφης Κακαράντζουλα μίλησε στην εφημερίδα Esspresso συγκρατούμενη της. Σύμφωνα με την ίδια η συμπεριφορά της δεν δείχνει σε καμία περίπτωση ότι έχει καταλάβει τι έχει κάνει ούτε ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της.

«Η συμπεριφορά της είναι ενοχλητική – Βάφει τα μαλλιά της και φτιάχνει τα νύχια συνέχεια»

Σύμφωνα με την συγκρατούμενη η Έφη δεν έχει τη συμπεριφορά ενός ανθρώπου που κατανοεί το τι συμβαίνει και που βρισκόταν. Δεν καταλαβαίνει καν για ποιο λόγο είναι εκεί. «Η Έφη έβαφε τα μαλλιά της, έφτιαχνε τα νύχια της, δεν ήταν ποτέ απεριποίητη. Η συμπεριφορά της ήταν ενοχλητική. Εγώ δεν θεωρώ ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει κι αν το έχει κάνει, το κρύβει πολύ καλά», ανέφερε η συγκρατούμενη.

Η ίδια χαρακτήρισε την δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι ως ψυχρή, χειριστική και υπεροπτική καθώς «καμάρωνε» ότι έχει κάνει κάτι για το οποίο καμία άλλη δεν βρισκόταν μέσα στη φυλακή. Ακόμη, εντύπωση έκανε στην κοπέλα ότι αν και αρχικά δεν μίλαγε καθόλου στη συνέχεια δεν ήταν καθόλου απομονωμένη και είχε μάλιστα κοινωνική συμπεριφορά. Αυτό βέβαια έρχεται και σε πλήρη αντίθεση με όσα έχει δηλώσει η Κακαράντζουλα στην απολογία της όπου αναφέρει ότι «δεν ήθελα να μιλάω σε κανέναν, έκλαιγα, ήμουν κλεισμένη στον εαυτό μου».

Στις ερωτήσεις που τις γινόταν από τις υπόλοιπες συγκρατούμενες για τον λόγο της επίθεσής της με βιτριόλι η ίδια αρχικά δεν μιλούσε καθόλου. «Δεν έλεγε ότι το είχε μετανιώσει. Το μόνο που έλεγε ήταν “Ε, μου γύρισαν τα μάτια, μου γύρισε το κεφάλι, το κάνα”. Αυτό. “Έγινε…”. Μόνο αυτό έλεγε», είπε η συγκρατούμενη.

«Ψυχρός άνθρωπος, χωρίς συναισθήματα και ευαισθησίες»

Η Έφη μάλιστα έχει αποκτήσει το παρατσούκλι «βιτριόλι» μέσα στις φυλακές καθώς η πράξη της την ακολουθεί.

Η συγκρατούμενη ερωτηθής για το πως θα χαρακτήριζε την 36χρονη κατηγορούμενη δήλωσε επίσης πως τη θεωρεί έναν ψυχρό άνθρωπο, χωρίς συναίσθημα και ευαισθησία. «Έχει έναν ιδιαίτερα χαρακτηριστικό τρόπο να φέρνει τους ανθρώπους εκεί που θέλει. Μπορεί να φέρει τα πράγματα στα μέτρα της, ακόμα κι όταν όλη η κατάσταση είναι σε βάρος της. Ακόμα και το χαμόγελό της όταν σου έλεγε “έλα βρε εντάξει” ήταν παγωμένο. Σε έκοβε από πάνω μέχρι κάτω. Ένας άνθρωπος ψυχρός που θα μπορούσε να περάσει στο άλλο άκρο και συνεχίζει να έχει αυτή τη συμπεριφορά. Δεν είναι ένας άνθρωπος που έχει μετανιώσει, που θα ζητήσει συγγνώμη… Εγώ δεν πιστεύω ότι έχει μετανιώσει για κάτι. Δεν θέλει να τη λυπούνται.»

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βιτριόλι – Έφη Κακαράντζουλα: «Ε, μου γύρισαν τα μάτια, μου γύρισε το κεφάλι, το κάνα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις