ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιτριόλι: Συγκεντρώθηκε υπέρογκο ποσό για την Ιωάννα Παλιοσπύρου!

Τρομερή η ανταπόκριση του κόσμου για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι.
Βιτριόλι: Συγκεντρώθηκε υπέρογκο ποσό για την Ιωάννα Παλιοσπύρου!

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει συγκινήσει το πανελλήνιο τόσο με τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι, που αντιμετώπισε, όσο και με την αξιοπρέπεια, που έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα.

H 35χρονη γυναίκα, που δέχτηκε τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι εμφανίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών με ειδική μάσκα, που κάλυπτε το πρόσωπό της και θύμισε σε όλους τις ανατριχιαστικές στιγμές, που βίωσε πριν περίπου ενάμιση χρόνο.

Πριν από μερικούς μήνες, η Αννίτα Ναθαναήλ πρώην τηλεπαρουσιάστρια και προσωπική φίλη της Ιωάννας οργάνωσε μέσω του GoFundme μια παγκόσμια εκστρατεία αγάπης και αλληλεγγύης για στήριξη στην 35χρονη.

Οι προσδοκίες για τη στήριξη του κόσμου έχουν πλέον ξεπεραστεί και αυτό που συμβαίνει στην πλατφόρμα είναι τρομερό.

Ο στόχος που είχε τεθεί ήταν τα 80.000 δολάρια και ήδη έχει ξεπεραστεί κατά πολύ. Αυτή τη στιγμή έχουν συγκεντρωθεί 93.144 δολάρια, ενώ συνολικά έχουν γίνει σχεδόν 2.500 δωρεές.

Αξιοσημείωτο είναι πως μόνο τις τελευταίες 24 ώρες, δηλαδή μετά την εμφάνισή της στο δικαστήριο, οι δωρεές που έγιναν ήταν πάνω από 300!

Όλο αυτό, πέρα από το πρακτικό κομμάτι της οικονομικής στήριξης, προσφέρει στην Ιωάννα και μία απλόχερη αγκαλιά αγάπης από όλο τον κόσμο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βιτριόλι: Συγκεντρώθηκε υπέρογκο ποσό για την Ιωάννα Παλιοσπύρου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.