Ο προπονητής του ΟΦΗ είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας του και έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παίρνουν νίκες παντού

Αρκετά ικανοποιημένος ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος από την εικόνα του ΟΦΗ στο φιλικό με την ΑΕΛ, όπου νίκησε με 1-0.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των Κρητικών, είπε μεταξύ άλλων:

«Διαλέξαμε δύο ενδεκάδες στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.  Στο πρώτο ήμασταν πολύ καλοί τακτικά, στο αμυντικό κομμάτι. Στο δημιουργικό είχαμε την μπάλα, αλλά δεν ήμασταν κινητικοί. Εκεί είχαμε ένα πρόβλημα για να κάνουμε ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και παίζαμε με παίκτες σε διαφορετικές θέσεις και κάναμε δοκιμές, δείξαμε καλή διάθεση. Είχαμε το γκολ είχαμε και 2-3 να σκοράρουμε. Έπρεπε να προσέξουμε στο τέλος, σε 1-2 φάσεις που μας έκανε η Λάρισα. Θα πρέπει να παίζομε πιο έξυπνα και να μη δεχόμαστε ευκαιρίες.

Δεν έχουμε τραυματισμούς και αυτό είναι το πιο σημαντικό, εκτός από του Κοροβέση που ελπίζω να μην είναι πολύ σοβαρό. Ελπίζω όλοι να βγάλουν το στάδιο της προετοιμασίας υγιείς.

Αυτό που έχω πει στα παιδιά είναι ότι δεν θέλω να χάνουμε ούτε στα φιλικά. Ακόμη και στα φιλικά να παίρνουμε νίκες, γιατί έτσι χτίζουμε την νοοτροπία νικητή, την οποία θέλουμε να έχουμε στην ομάδα μας».