ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Θέματα της ημερήσιας διάταξης, μεταξύ άλλων, θα είναι η εκλογή εφορευτικής επιτροπής κι η ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση οδηγείται ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, η οποία θα λάβει χώρα στις 17 Απριλίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Υπενθυμίζεται ότι η «Μάνα του Λόχου» τελεί υπό διοίκηση πρωτοδικείου, από τη μέρα της αποχώρησης του Δημήτρη Μπαλτάκου το καλοκαίρι του 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλείστε  σε   Έκτακτη   Γενική  Συνέλευση  των  Μελών  του   Ομίλου,  που  θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:30, στην θύρα 7Α του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης (Κλειστό Γυμναστήριο «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»).

 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 Ενημέρωση απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα γίνει, σύμφωνα με το Καταστατικό, στις 25 Απριλίου 2018 ημέρα Τετάρτη, ώρα 17:30, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης, κατά την ημερομηνία αυτή η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, που έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημέρα εγγραφής τους».

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.