ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Κατεπείγουσα κλήση για νέα κατάθεση του πιλότου

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τον κατεπείγουσα κλήση για νέα κατάθεση του πιλότου.
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Κατεπείγουσα κλήση για νέα κατάθεση του πιλότου

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τον κατεπείγουσα κλήση για νέα κατάθεση του πιλότου.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά, με τον σύζυγο της Καρολάιν να καλείται για νέα κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν να του γνωστοποιήσουν νέα στοιχεία για την υπόθεση, που παίρνει μία διαφορετική τροπή.

Μάλιστα, νωρίτερα για την υπόθεση αυτή είχε μιλήσει και ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι η ΕΛ.ΑΣ. είναι κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ξεκαθάρισε, ότι η αστυνομία λειτουργεί πολύ μεθοδευμένα και πως θα πρέπει εκτός από την εξιχνίαση να στοιχειοθετήσει και δεδομένα, έτσι ώστε όταν οδηγηθεί κάποιος στην Δικαιοσύνη να μην υπάρχει περίπτωση να καταρρεύσουν τα στοιχεία.

Τέλος, ανέφερε ότι η υπόθεση έχει πάρα πολλά κενά, ενώ για τους δράστες εκτιμά ότι δεν έχουν ξεφύγει και είπε ότι «η αστυνομία δεν διέρρευσε ποτέ πόσοι είναι οι δράστες, τι υπηκοότητα είχαν ή αν είναι ένας ή δύο, τρεις…».

Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών όπως γίνεται γνωστό μετέβη στην Αλόννησο, όπου βρίσκεται ο 32χρονος για το μνημόσυνο της συζύγου του, προκειμένου να τον παραλάβει και να μεταφερθεί με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Διαβάστε επίσης:

Έρικσεν: «Γύρισα γαμ@@ο, είμαι μόλις 29 χρόνων»

ΜasterChef – Μαργαρίτα: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση γάμου – Θα έλεγα ναι σε τηλεοπτική πρόταση!»

ΕΟΚ: Απορρίφθηκε η προσφυγή Φασούλα – Παραμένει η προσωρινή διοίκηση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: Κατεπείγουσα κλήση για νέα κατάθεση του πιλότου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.