ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατούλης: Διαπληκτισμός στον αέρα με τη δημοσιογράφο που συγκίνησε το πανελλήνιο

Οι φωτιές που έχουν κατακάψει την Αττική στάθηκε ο λόγος του διαπληκτισμού μεταξύ Γιώργου Πατούλη και Ευλαμπίας Ρέβη.
Πατούλης: Διαπληκτισμός στον αέρα με τη δημοσιογράφο που συγκίνησε το πανελλήνιο

Σε μία έντονη λεκτική διαμάχη προχώρησαν ο Γιώργος Πατούλης και η Ευλαμπία Ρέβη αναφορικά με τις φωτιές που πλήγουν την Αττική.

Η φωτιά στα Βίλια συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα σήμερα. Η κατάσταση στην Αττική έχει γίνει απελπιστική με νέα μέτωπα να ανοίγουν μέρα με τη μέρα. Παράλληλα, συνεχίζονται οι συλλήψεις για εμπρησμούς σε όλη την επικράτεια, με τον αριθμό τους έως χτες να έχει φτάσει τους 46(!).

Την κατάσταση κλήθηκε να σχολιάσει ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης σε μία live συνέντευξη στο κανάλι του Open και την Ευλαμπία Ρέβη. Η Ρέβη είναι ίσως η δημοσιογράφος με τα μεγαλύτερα ποσοστά δημοφιλίας αυτή την περίοδο. Η ίδια, συγκίνησε με τα κλάμματα στα οποία ξέσπασε σε live συνέντευξη της με έναν ηλικιωμένο στην Εύβοια κατά την διάρκεια της φωτιάς.

Οι ερωτήσεις της δημοσιογράφου ήταν στοχευμένες και αρκετά αιχμηρές. Ο κύριος Πατούλης φάνηκε ανα διαστήματα να ενοχλείται από την ετοιμότητα της δημοσιογράφου με τους τόνους να ανεβαίνουν.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:

 

Τον διαπληκτισμό δεν άφησε ασχολίαστο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. Έγραψε αναλυτικα:

«ΝΑΙ ΠΑΤΟΥΛΗ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΕ!!!

Η Ρενα η Δούρου ήταν δασάρχης και πυραγος…
Στο OPEN πριν λίγο:
-Ευλαμπία Ρέβη: κύριε Πατούλη η περιφέρεια δεν έχει καμία ευθύνη για τις φωτιές;
_Πατούλης: Αν κυρία Ρεβη θέλετε να είστε κριτής κάντε το. Η Περιφέρεια δεν μπορεί να κανει τιποτα. Φταινε οι δασάρχες. Είναι ευθύνη των δασαρχών. Η περιφέρεια δεν μπορεί να επέμβει.
Ο Γιώργος ο Πατουλης, ο χυδαίος πολιτικάντης που έλεγε ότι για το Μάτι φταίει η Δούρου που τελικά απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία»

 

Το βίντεο με το οποίο έγινε γνωστή η Ευλαμπία Ρέβη:

 

Διαβάστε Επίσης:

Ευλαμπία Ρέβη – Άκης Παυλόπουλος: Αυτό θα είναι το νέο δυναμικό πρωινό του OPEN!

Φωτιά στα Βίλια: Video σοκ με στρόβιλο που πετάει στους πυροσβέστες κορμό από δέντρο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πατούλης: Διαπληκτισμός στον αέρα με τη δημοσιογράφο που συγκίνησε το πανελλήνιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.