ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον κόσμο τους: Ο Νίκος Ρωμανός έκανε χαλαρή «πλακίτσα» στα social, ενώ είχαμε 20.000 κρούσματα!

Τη μέρα που η χώρα έσπαγε ρεκόρ κρουσμάτων ο διευθυντής γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, είχε διάθεση για «χιούμορ» με τη διασπορά του ιού!
Στον κόσμο τους: Ο Νίκος Ρωμανός έκανε χαλαρή «πλακίτσα» στα social, ενώ είχαμε 20.000 κρούσματα!

Νίκος Ρωμανός: Σε ένα παράλληλο σύμπαν εκτός πραγματικότητας φαίνεται πως βρίσκεται η κυβέρνηση, την ώρα που η χώρα θρηνεί πάνω από 20.000 νεκρούς, εχθές κατέγραψε 21.657 κρούσματα και σήμερα αναμένεται να φτάσει κοντά στις 30.000, κυβερνητικά στελέχη έχουν όρεξη να κάνουν χαλαρή… πλακίτσα από τα social!

Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα – και ενώ ήταν γνωστό πως περιμέναμε εκτίναξη του αριθμού κρουσμάτων – ο διευθυντής γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με μια φωτογραφία της Αγγελικής Νικολούλη, και λεζάντα που αναφέρει: «Απόψε θα ψάξουμε φίλους που δεν έχουν κολλήσει»!

Μιλάμε για απίστευτη αναλγησία και αναισθησία, την ώρα που η χώρα βρίσκεται στο έλεος της πανδημίας, απροστάτευτη και επιβαρυμένη, με πότε άχρηστα, πότε διχαστικά, πότε καθυστερημένα και πότε επικίνδυνα μέτρα. Αδιανόητο να υπάρχει διάθεση για κυβερνητικό… χιούμορ την ώρα συμπολίτες μας υποφέρουν μέσα σε φρακαρισμένα νοσοκομεία που έχουν μείνει ανοχύρωτα με απόλυτη ευθύνη του κράτους.

Και την ίδια μέρα που ο κ. Ρωμανός έβρισκε… αστεία την εκτεταμένη διασπορά της μετάλλαξης Όμικρον, ο πρωθυπουργός απολάμβανε τις… χαλαρές και ανέμελες διακοπές του στο Ζαγόρι, συνεπής και αυτός στις στιγμές απαξίωσης των δοκιμασιών που περνά ο λαός.

Το σίγουρο είναι πως όλα αυτά αποδεικνύουν πως είμαστε μόνοι μας, οι πολίτες χωρίζονται από χάσμα με μια κυβέρνηση που βλέπει τα πάντα επιδερμικά και δεν διστάζει ακόμα και να φανεί προκλητική την ώρα που ο λαός μαστίζεται από τις συνέπειες της πανδημίας και της ακρίβειας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης λέει πως «έχουμε κυβερνησάρα» και μετράει τις σέλφι που του ζητάνε για να καταλάβει αν υπάρχει ακρίβεια, ο Νίκος Ρωμανός κάνει πανδημικό καλαμπούρι στα social, ο Μάκης Βορίδης μαθαίνει από δημοσιογράφους ότι οι μάσκες FFP2 – N95 είναι ημερήσιας χρήσης και ο πρωθυπουργός πηγαίνει για διακοπές εν μέσω κορύφωσης του κύματος.

Τι μπορεί να πάει στραβά;

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον κόσμο τους: Ο Νίκος Ρωμανός έκανε χαλαρή «πλακίτσα» στα social, ενώ είχαμε 20.000 κρούσματα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.