ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρχεται βαθύς ανασχηματισμός πριν τη ΔΕΘ; – Ποιοι κινδυνεύουν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από το μίνι ανασχηματισμό εξετάζει το ενδεχόμενο πριν από την ΔΕΘ να γίνουν κι άλλες αλλαγές.
Έρχεται βαθύς ανασχηματισμός πριν τη ΔΕΘ; – Ποιοι κινδυνεύουν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε μίνι ανασχηματισμό,  ωστόσο στο πλάνο φαίνεται πως θα γίνουν κι άλλες αλλαγές σε σημαντικές θέσεις.

Ο πρωθυπουργός έχει αρκετούς παράγοντες της κυβέρνησης που τον απασχολούν και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσα αλλαγές.

Ένα από τα ονόματα που σκέφτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον επερχόμενο ανασχηματισμό είναι η Λίνα Μενδώνη, ο οποία έχει ολοκληρώσει ένα σημαντικό έργο.

Ακόμη ο ΥΠΕΘΑ, Νίκος Παναγιωτόπουλος, αλλά και ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Παράλληλα σύμφωνα με την εφημερίδα, Παραπολιτικά, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να μετακινηθεί και ο Κώστας Τσιάρας από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Βέβαια υπάρχουν και πρόσωπα τα οποία δεν πρόκειται να μετακινηθούν και  μεταξύ αυτών είναι ο Κυριάκος Πιερρακάκης (Ψηφιακής Διακυβέρνησης), η Νίκη Κεραμέως (Παιδείας) και Κώστας Καραμανλής (Υποδομών και Μεταφορών).

Μάλιστα για τον Καραμανλή υπάρχει η σκέψη να μετατραπεί σε υπερυπουργό, σε περίπτωση που γίνει επανένωση του χαρτοφυλακίου του  με αυτό της Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Φυσικά ο Νίκος Δένδιας δεν πρόκειται να μετακινηθεί, ενώ ούτε στο υπουργείο Υγείας θα γίνουν ανακατατάξεις.

Διαβάστε επίσης:

Βόμβα από Λινού: «Κολλούν και οι εμβολιασμένοι, νοσούν ήπια, αλλά και μεταδίδουν»

Χονγκ Κονγκ: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για δημόσιους υπαλλήλους

Λίβερπουλ: Ανανέωσε για… πάντα ο Φαν Ντάικ! (pic)

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.